The Rick’s Center School required a building addition, as well as the addition of playground and drainage facilities, and the rehabilitation of an existing street. A storm drain was installed to intercept drainage around the tightly constrained building footprint. Street grades were set to ensure accessibilities. The student drop-off area was separated from through traffic, and a portion of the existing street was abandoned to reduce through traffic. Close coordination was maintained with the school administration and architect.

Rick’s Center School Addition, Denver, CO

  • Services Project Type

    •    Park & Trail Design
    •    Water
    •    Storm
    •    Sanitary Sewer
    •    Roads, Parking, Drives
    •    Grading & Earthwork

     

    •    Schools & Training
    •    Parks, Trails, Open Space

     

     

     

 

Follow us!

Call

P: (303) 730-0434

F: (303) 730-1139